Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Lekke doorvoer afdichten in Drenthe en omgeving

Een lekke doorvoer afdichten in Drenthe is noodzakelijk om waterschade aan uw woning of bedrijfspand te voorkomen. Bij een lekke doorvoer zal er steeds meer vocht uit de doorvoer sijpelen, wat vervolgens in een vloer of muur kan trekken. Schimmelplekken en andere vormen van vochtschade zijn hiervan het gevolg! Voor het afdichten van een lekke doorvoer kunt u terecht bij Gjaltema Impregneerbedrijf. Wij beschikken over de kennis, ervaring en hulpmiddelen om deze klus voor u uit te voeren. Zo zorgen we er samen voor dat een ernstige vochtschade voorkomen wordt. 

Hulp bij een lekke doorvoer afdichten in Drenthe

Voor ons begint een lekke doorvoer afdichten in Drenthe bij het achterhalen van de exacte locatie van deze lekke doorvoer. Het kan voorkomen dat u waterschade heeft opgemerkt, zonder de exacte bron hiervan te weten. Met verschillende hulpmiddelen kan de bron van vochtschade in huis achterhaald worden. Vervolgens zoeken we naar een passende oplossing, om verdere schade te voorkomen. Vaak zal de lekke doorvoer vervangen moeten worden. Een alternatief is het afdichten van de lekke doorvoer, door hier bijvoorbeeld een rubberen ringetje omheen te schuiven. 

Direct een lekke doorvoer afdichten in Drenthe

Heeft u momenteel te maken met een lekke doorvoer in huis? Schakel zo snel mogelijk Gjaltema Impregneerbedrijf in, om een verdere schade te voorkomen. Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie van de situatie te maken. Vervolgens zullen we waar mogelijk direct voor een oplossing zorgen. U kunt ons zowel per e-mail als telefonisch bereiken bij een lekke doorvoer in uw pand. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema