Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Laten aanbrengen van een anti slip vloer in Leeuwarden

Verklein de kans op ongelukken op de werkvloer, door een anti slip vloer in Leeuwarden aan te laten leggen. Met een anti slip vloer voorkomt u dat medewerkers uitglijden, wat grote gevolgen kan hebben. In het bijzonder wanneer medewerkers met gevaarlijke voorwerpen, stoffen of gereedschappen in hun handen uitglijden. Gjaltema Impregneerbedrijf is uw partner in het aanleggen van een anti slip vloer in Leeuwarden of de omgeving hiervan. Samen met u inventariseren we de situatie, om te beoordelen welk type vloer hier het beste op aansluit. 

Voordelen van een anti slip vloer in Leeuwarden 

Het voornaamste voordeel van het aanbrengen van een anti slip vloer in Leeuwarden is de minimalisering van de kans op uitglijden. Niet alleen op de werkvloer komt deze eigenschap goed van pas. Denk ook aan het voordeel van een anti slip vloer op een school, in een medische instelling, enzovoorts. Daarbij wordt er met een anti slip vloer in Leeuwarden een extra laagje over uw huidige vloer aangebracht. Zo’n extra laagje kan voor een verbeterde bescherming van de vloer zogen. Zo zal deze langer gebruikt kunnen worden! 

Mogelijkheden bij een anti slip vloer in Leeuwarden 

Bent u benieuwd welke mogelijkheden u heeft bij het aanbrengen van een anti slip vloer in Leeuwarden? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte op laten stellen? Neem in beide gevallen contact met ons op. Onze vakmensen staan voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren over onze mogelijkheden. Samen bekijken we hoe een anti slip vloer in Leeuwarden bij kan dragen aan de veiligheid in uw pand.  

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema