Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Bedrijfspand reinigen in Friesland met Gjaltema Impregneerbedrijf

Laat uw bedrijfspand zijn frisse uitstraling behouden, door deze regelmatig grondig schoon te laten maken. Over de vloer van uw bedrijfspand kan een doffe waas ontstaan als gevolg van een intensieve belasting hiervan. Door de vloer eerst te laten reinigen en vervolgens van een vloercoating te laten voorzien, blijft deze waas voortaan weg. Zo kunt u weer een lange tijd vooruit! Niet alleen de vloer kunt u grondig laten reinigen. Denk bijvoorbeeld ook aan het herstel van een gevel. Door de jaren heen kan er een groene aanslag op de stenen van uw buitenmuur zijn ontstaan. Wilt u uw bedrijfspand reinigen in Friesland? Wij helpen u graag verder! 

Mogelijkheden bij bedrijfspand reinigen in Friesland

Gjaltema Impregneerbedrijf is onder meer gespecialiseerd in het onderhoud aan gevels. Een bedrijfspand reinigen in Friesland betekent voor ons dat we de gevel grondig schoonmaken, om de groene aanslag te laten verdwijnen. Hierbij maken we gebruik van professionele schoonmaakmiddelen voor een optimaal resultaat. Nadat de groene aanslag van de gevel verdwenen is, kunnen we deze opnieuw voor u impregneren. Het impregneren van muren is belangrijk om met name doorslaand vocht tegen te gaan. Doorslaand vocht kan voor lelijke plekken op de binnenzijde van uw muur zorgen. 

Advies over bedrijfspand reinigen in Friesland 

Wilt u meer weten over het laten reinigen van uw bedrijfspand in Friesland? Bent u nieuwsgierig of uw gevel al toe is aan een reinigingsbeurt? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Samen zoeken we naar de beste manier om uw bedrijfspand z’n frisse look terug te geven! Wanneer heeft u uw bedrijfspand voor het laatst laten reinigen? 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema