Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Constructies van beton door een specialist uit Groningen

GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. uit Grijpskerk is specialist in beton in Groningen. Behoud van een goede conditie van uw woning of pand is belangrijk voor comfort, veiligheid en voor de waarde van uw woning of pand. Heeft u schade aan beton of dringt vocht uw betonnen constructie binnen? Wij verrichten als betonexpert uit Grijpskerk betonherstel en betonrenovatie bij vloeren, balkons, gebouwen en zelfs bruggen.

Voor herstel van beton in Groningen schakelt u GJALTEMA impregneerbedrijf uit Grijpskerk in

Wanneer vocht met vuil een betonnen muur binnendringt, gaat de kwaliteit van het materiaal snel achteruit. Door middel van impregneren kunnen wij betonnen muren in een goede conditie houden. Injecteren biedt de oplossing bij kleine vochtproblemen maar ook lekkageproblemen. Het impregneermiddel dat wordt geïnjecteerd is van hoogwaardige kwaliteit en is speciaal ontwikkeld om sterk alkalische bouwstoffen te beschermen tegen het indringen van vocht.

Schade aan beton in Groningen wordt vakkundig hersteld

Naast vocht kan schade aan beton worden veroorzaakt door andere weersomstandigheden, kooldioxide of fouten in de constructie, veroorzaakt door de aannemer. Bij schade aan beton in de omgeving van Groningen, kunnen scheuren in het betonwerk door het deskundige team uit Grijpskerk nauwkeurig worden gerepareerd en ook afgebrokkelde stukken kunnen worden hersteld. Met ruime ervaring in het herstellen van beton in Groningen, zorgen wij ervoor dat de constructie er weer zo goed als nieuw uit zal zien. Zowel kleine als grote complexe opdrachten met beton in Groningen, worden door GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. uit Grijpskerk passend uitgevoerd.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema