Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Betonreparatie en betonrenovatie

Betonschade kan diverse oorzaken hebben. Zo kunnen weersomstandigheden, kooldioxide of gemaakte fouten door een aannemer schade aan beton veroorzaken. Bij betonschade is het belangrijk om de juiste oorzaak van de schade vast te stellen, zodat het Betonreparatie op de juiste manier kan worden uitgevoerd. De specialisten van GJALTEMA impregneerbedrijf stellen eerst de juiste oorzaak van de betonschade vast, waarna ze de meest effectieve methode voor Betonreparatie zullen toepassen. Door specialisme in diverse methoden van Betonreparatie en betonrenovatie bieden wij de beste oplossingen voor betonproblemen. Bij GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. kunt u terecht voor vakwerk, speciale apparatuur, professionals en jarenlange ervaring in betonrenovatie. Zo kunnen wij Betonreparatie verrichten aan vloeren, gebouwen en zelfs bruggen.

Duurzame oplossingen bij betonreparatie en betonrenovatie

De diensten van GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. bestaan onder ander uit betonreparatie, betonrenovatie, toepassen van voegtechnieken, gevels impregneren en het aanbrengen van markeringen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van 10 tot 15 deskundige werknemers. Zij zijn in staat om grootschalige en de meest complexe opdrachten succesvol uit te voeren.

Wist u dat?

Wij ook bedrijfsruimtes verhuren en 90 vierkante meter kantoor beschikbaar hebben? De bedrijfsruimte is toegankelijk via een eigen overhead deur. Klik hier voor meer informatie of neem contact op via 0594-213179

impregneerbedrijf gjaltema