Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Hulp bij een betonreparatie op uw balkon in Groningen 

Schade aan het beton van uw balkon kan door verschillende oorzaken ontstaan zijn. Er kan bijvoorbeeld schade zijn ontstaan door weersinvloeden, door de manier waarop het balkon bewerkt is bij een ver- of aanbouw, enzovoorts. Om de constructie van uw beton niet in gevaar te brengen, is het belangrijk om een betonreparatie aan uw balkon in Groningen tijdig uit te laten voeren. Gjaltema Impregneerbedrijf helpt u hier graag bij! Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten reparaties aan een betonnen balkon. 

Werkwijze bij een betonreparatie aan uw balkon in Groningen

Wanneer wij een betonreparatie aan uw balkon in Groningen uitvoeren, zullen we altijd eerst een uitgebreide inspectie voor u uitvoeren. Tijdens deze inspectie gaan we op zoek naar de oorzaak van de schade aan het beton van uw balkon. Enkel wanneer deze oorzaak achterhaald is, kan naar een passende oplossing worden gezocht. Nadat de inspectie van uw balkon voltooid is, kan begonnen worden aan de herstelwerkzaamheden. Het is afhankelijk van de ernst van de schade aan uw balkon, hoelang dit in beslag zal nemen. 

Advies over een betonreparatie aan uw balkon in Groningen 

Heeft u momenteel te maken met schade aan uw balkon? Laat deze schade niet ongemoeid, maar zorg dat de schade tijdig hersteld wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van een betonreparatie aan uw balkon te bespreken. Onze specialisten voorzien u graag van persoonlijk advies over de manier, waarop u het beton van uw balkon het beste kunt laten herstellen. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema