Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Betonreparatie Drenthe

Het repareren van beton is vakwerk. Hiervoor kunt u dan ook het beste een beroep doen op een gespecialiseerd bedrijf. Gjaltema Impregneerbedrijf is zo’n bedrijf. Wij kunnen allerhande schade aan beton herstellen. Of het nu gaat om een balkon of een muur, wij zorgen ervoor dat gaten en scheuren worden hersteld zodat uw woning weer comfortabel is of dat u uw balkon weer veilig kunt gebruiken. Als u schade constateert dan is het verstandig om ons zo snel mogelijk in te schakelen voor betonreparatie in Drenthe. 

Vakkundige betonreparatie in Drenthe

Betonschade kan geleidelijk ontstaan. Na verloop van tijd kan het beton uit de voegen vallen waardoor gaten ontstaan en soms zelfs stenen uit de muur vallen. Dit is geen fraai gezicht en als er veel schade is dan kan dit het wooncomfort in uw woning aantasten. Door tocht verliest het huis warmte en moet u dus harder stoken. Gjaltema verricht vakkundige betonreparatie in Drenthe om dit probleem voor u op te lossen. Uw muren zien er weer uit als nieuw en kunnen er weer jaren tegen. Ook uw schoorsteen kunnen wij vakkundig voor u opknappen evenals het verrichten van onderhoud aan alle soorten metselwerk. 

Vraag een offerte voor betonreparatie

Heeft het beton van uw woning of bedrijfspand dringend deskundig onderhoud nodig? Vraag dan een offerte voor betonreparatie in Drenthe aan bij Gjaltema in Grijpskerk. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0594 - 213 179. U kunt ook een bericht versturen via het contactformulier op de website of ons e-mailadres info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema