Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Betonreparatie Friesland

Wilt u een betonreparatie in Friesland laten uitvoeren? Dan is het vanzelfsprekend dat u hiervoor een ervaren partij wilt aanspreken. U kunt dan een beroep doen op de services van Gjaltema Impregneerbedrijf. Wij kunnen de betonreparatie in Friesland op vakkundige wijze voor u uitvoeren. Uiteraard kunnen wij eerst beoordelen in hoeverre er schade is ontstaan en wat er nodig is om deze schade te repareren. Op basis hiervan kunnen wij een offerte opstellen voor de betonreparatie in Friesland.

Uw betonreparatie in Friesland professioneel uitgevoerd

Wij staan garant voor een professionele en hoogwaardige uitvoering van de betonreparatie in Friesland. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zeker iedere opdracht aan, of het nu gaat om een grote of relatief kleine betonreparatie in Friesland. Wij houden een breed werkgebied aan, waardoor wij u door heel de provincie goed van dienst kunnen zijn. Bij ons bedrijf wordt uitsluitend gewerkt met ervaren en goed opgeleide vakmensen die de betonreparatie voor u kunnen uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u de betonreparatie in Friesland laten uitvoeren door onze ervaren medewerkers? U bent natuurlijk van harte welkom. Wij bekijken graag met u wat het probleem precies is en wat er nodig is om dit op te lossen. Hierbij gaan wij uiteraard voor een betonreparatie in Friesland van hoog niveau, zodat u kunt rekenen op een uitstekend resultaat. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie, advies of een offerte. Bel naar 0594 – 213 179 of stuur een mail naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema