Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Betonreparatie Groningen

Dé expert in betonreparatie Groningen is GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. uit Grijpskerk. Heeft u kleine of grote schade aan betonwerk? Voor het verbeteren van de betonconstructie en om de veiligheid hiervan te waarborgen, is het repareren van de betonschade belangrijk. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. uit Grijpskerk beschikt over een team van 10 tot 15 ervaren werknemers. De aanwezige ervaring draagt bij aan de beste oplossing, ook bij grootschalige en complexe opdrachten.

GJALTEMA impregneerbedrijf uit Grijpskerk voor betonreparatie in Groningen

Betonreparatie in Groningen begint bij het vaststellen van de juiste oorzaak van de schade. Schade aan beton kan worden veroorzaakt door weersomstandigheden, kooldioxide of gemaakte fouten door een aannemer. Het vaststellen van de juiste oorzaak van de betonschade is belangrijk voor het toepassen van de meest effectieve methode voor reparatie. Voor betonreparatie zijn diverse reparatiemethodes mogelijk en de kennis van onze professionals uit Grijpskerk zorgt voor de beste aanpak voor betonreparatie. Wij verrichten betonreparatie in Grijpskerk en heel Groningen bij vloeren, gebouwen en zelfs bruggen.

Naast betonreparatie Groningen kunt u ons inschakelen voor onderhoud en bescherming

GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. uit Grijpskerk is naast betonreparatie Groningen veelzijdig in onderhouden en beschermen van woningen en panden. Met reiniging, herstelwerk en het aanbrengen van nieuwe bescherming dragen wij bij aan een goede conditie van uw woning of pand. Wij verrichten veel werkzaamheden voor woningbouwverenigingen, gemeenten, aannemersbedrijven, autobedrijven, fabrieken, agrarische bedrijven en zorginstellingen en daarbij maken we gebruik van kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken. Onze jarenlange ervaring en gebruik van moderne kwaliteit apparatuur maakt dat wij ook bij betonreparatie Groningen voor iedere situatie de beste oplossing bieden.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema