Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Specialisten op het gebied van betonwerk in de regio Friesland 

Het uitvoeren van betonwerk in de regio Friesland is vaak niet eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van beschadigd beton. Het is erg belangrijk om bij schade op adequate wijze te handelen. Zo voorkomt u dat de schade zich verder uitbreidt en constructies mogelijk verzwakt worden. Gjaltema Impregneerbedrijf is uw specialist op het gebied van betonwerk in de regio Friesland. Samen inventariseren we uw wensen en zoeken we naar de beste oplossing, om deze te kunnen verwezenlijken. Op welke manier kunnen onze vakmensen u van dienst zijn bij betonwerk in de regio Friesland? 

Betonwerk in de regio Friesland bij schade

In het geval van schade aan uw betonwerk in de regio Friesland gaan we allereerst op zoek naar de oorzaak hiervan. Mogelijk heeft u zelf al een vermoeden waardoor de schade ontstaan is. Denk aan problemen met vocht in uw pand, schade door aardbevingen op de rand van Friesland, enzovoorts. Wanneer de oorzaak van schade aan uw betonwerk gevonden is, kan gezocht worden naar een passende oplossing. Onze ervaring in het uitvoeren van betonwerkzaamheden komt hierbij goed van pas. Daarbij maken we altijd gebruik van professionele apparatuur. 

Hulp bij betonwerk in de regio Friesland

Heeft u ook te maken met schade aan uw betonwerk in de regio Friesland? Of wilt u andere werkzaamheden laten uitvoeren, gerelateerd aan betonwerk? Neem in beide gevallen contact met ons op. Samen stellen we een plan op om uw werkzaamheden tot een goed einde te kunnen brengen. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u betonwerk uit wilt laten voeren. Zo komt u snel tot een weloverwogen keuze!

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema