Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Dakreparatie VvE Grijpskerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat het dak van uw pand of woning voor u repareert? Dan bent u bij ons dakreparatie VvE te Grijpskerk aan het juiste adres. Wij herstellen de schade aan uw dak snel en deskundig. De vakmensen van Gjaltema impregneerbedrijf lossen ieder probleem voor u op. Zo maken wij u woning weer zo goed als nieuw. Wij staan met onze jarenlange ervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant te allen tijde klaar. Gjaltema impregneerbedrijf is dé specialist voor het herstellen van uw dak.

Gespecialiseerde dakreparatie VvE in Grijpskerk

Er kan schade aan uw dak ontstaan door allerlei factoren, bijvoorbeeld ten gevolge van slechte weersomstandigheden, vochtintreding of fouten bij de constructie. Het is van belang dat u bij schade aan uw dak er op tijd hulp bij haalt, aangezien kleine schade kan leiden tot grotere schade. Ons vakkundig team repareert uw dak met behulp van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal van gerenommeerde merken en modern apparatuur. Gjaltema impregneerbedrijf helpt u als gespecialiseerd dakreparatie VvE in iedere situatie uit de brand.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw dak voor u repareert? Vraag dan zonder verplichtingen een offerte bij ons aan. Ook kunt u ons bellen op het nummer 0594 - 213179, een e-mail sturen naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl of langskomen in onze vestiging aan de Kievitsweg 17 te Grijpskerk. Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij staan voor al uw vragen voor u klaar!

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema