Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Epoxyvloer Friesland

Wilt u een epoxyvloer in Friesland laten realiseren in uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u terecht bij Gjaltema Impregneerbedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in onder meer het aanbrengen van de populaire epoxyvloer in Friesland. Deze vloeren zijn leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Hierdoor is het altijd mogelijk om de kleur van de vloer volledig af te stemmen op uw persoonlijke smaak en / of het bestaande interieur. Het is belangrijk dat de epoxyvloer in Friesland wordt gerealiseerd door een ervaren professional. Alleen dan weet u zeker dat de vloer helemaal in orde is en dat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Een onderhoudsvriendelijke epoxyvloer in Friesland

Steeds meer mensen kiezen voor de epoxyvloer in Friesland. De belangrijkste reden hiervoor is wel dat deze vloeren zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Tegenwoordig hebben we het eigenlijk te druk om ook nog lang met het huishouden bezig te zijn. Wanneer u een epoxyvloer in Friesland laat realiseren hoeft u niet veel tijd te besteden aan het schoonmaken van de vloer. Deze vloeren nemen namelijk geen vuil of vocht op. Dit betekent dat u voldoende heeft aan een zachte bezem en af en toe een dweil om de vloer mooi schoon te houden.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in een epoxyvloer in Friesland? Dan bent u bij ons van harte welkom. Wij kunnen op professionele wijze een mooie epoxyvloer in Friesland realiseren in de kleur die perfect bij u past. Heeft u nog vragen? Bel naar 0594 – 213 179 of mail naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl voor meer informatie. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema