Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevel impregneren Roden

Wilt u uw gevel impregneren in Roden? Dan bent u bij Gjaltema Impregneerbedrijf B.V. aan het juiste adres. Gjaltema Impregneerbedrijf B.V. heeft decennialange ervaring in het vak en staat hoog aangeschreven bij zowel particulieren als ondernemers in Roden en omstreken.

Gevel impregneren in Roden voor een goede isolatie

Impregneren betekent het doordringen van materiaal met een andere stof. In het geval van gevels betekent dit dat de gevel vochtwerend, schimmelwerend, graffiti werend of brandvertragend wordt gemaakt door speciaal impregneermiddel. Uiteraard is dit een middel dat de gevel wel laat “ademen”, zodat het vocht van binnen wel naar buiten kan.

Het impregneren van de gevel heeft vele andere voordelen, naast het weren van vocht, schimmel en brand. Een geïmpregneerde gevel heeft een langere levensduur en dus lagere onderhoudskosten. Daarnaast zorgt het voor een beter klimaat in de woning en voor goede isolatie. Dat laatste kan energiekosten besparen.

Laat uw gevel impregneren in Roden bij Gjaltema

De naam zegt het al: Gjaltema Impregneerbedrijf B.V. is uw specialist in impregneer werk. Een veelvoorkomende klus is het impregneren van gevels. Hier zijn we dan ook zeer ervaren in. We werken met een team van specialisten die altijd kwaliteit leveren. We geven onze klanten dan ook standaard 15 jaar garantie.

Gjaltema Impregneerbedrijf B.V. werkt met de beste impregneermiddelen. Onze specialisten weten welk middel en welke methode het beste werkt op uw gevel. Wat uw situatie ook is, wij gaan altijd voor een optimaal resultaat.

Wilt u weten wat Gjaltema Impregneerbedrijf B.V. voor u gevel kan betekenen? Neem contact op met ons kantoor in Roden. Onze medewerkers informeren u graag!

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema