Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevel verven

Gevels van oude (monumentale) gebouwen zijn vaak versierd met sierstucwerk en ornamenten. In geschilderde buitenmuren kunnen kleine scheurtjes in het verf ontstaan wat leidt tot een minder mooie uitstraling van de gevel. Ook kan het uiteindelijk leiden tot schade aan de gevel. Voor optimaal behoud van de gevel is opnieuw verven van de buitenmuur de juiste oplossing. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. kunt u inschakelen voor de reiniging van het sierstucwerk en ornamenten, wat vakkundig wordt uitgevoerd door middel van bijvoorbeeld Rotec-stralen. De reinigingstechniek met Rotec-stralen is een wervelstraaltechniek waarbij er sprake is van een gelijkmatige horizontale landing. Met deze straaltechniek wordt de ondergrond ontzien en in originele staat gehouden.

Een nieuwe verflaag voor optimale bescherming van uw gevel

Na het vakkundig reinigen van de oude verflaag op de gevel, wordt er een nieuw scheuroverbruggend verfsysteem toegepast. Afhankelijk van de staat en het materiaal van de gevel wordt het best passende verfsysteem toegepast voor een mooi en duurzaam resultaat. Met ruime ervaring op gebied van monumentale restauratie heeft GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. een compleet programma voor de bescherming van muren en ornamenten.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema