Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelbescherming Groningen

Uw huis vraagt zo nu en dan onderhoud. Dat geldt voor de binnenkant maar ook zeker voor de buitenzijde van uw woning. Gevelbescherming Groningen kan ervoor zorgen dat uw wooncomfort toeneemt en de kans op schade aan uw huis aanzienlijk afneemt. Het is namelijk mogelijk om de gevel van uw huis te laten impregneren met een speciale vloeistof. Deze behandeling zorgt ervoor dat vocht en schimmel in uw huis veel minder kans krijgen. Uw wooncomfort zal hierdoor aanzienlijk toenemen.

Verbeter uw wooncomfort met gevelbescherming Groningen

Het laten aanbrengen van impregnatie en een speciale coating op de gevel van uw woning verhoogt uw woongenot. Bovendien bespaart u hiermee ook energie. Doordat uw huis beter wordt geïsoleerd door de behandeling zult u merken dat u minder geld aan stookkosten kwijt bent. De warmte wordt in uw huis beter en langer vastgehouden wat u zeker zult merken aan de gasrekening. Daarnaast betekent een goede gevelbescherming Groningen ook een waardevermeerdering van uw huis.

Vraag direct een offerte aan voor uw gevel

Wilt u ook comfortabeler wonen? Wilt u besparen op uw energiekosten en geen last meer hebben van vocht en schimmel? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Gjaltema Impregneerbedrijf. Wij komen graag bij u langs om de gevel van uw woning te behandelen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 213 179. U kunt ons uiteraard ook per e-mail bereiken, ons adres is info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wij zullen proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. En indien u daarom verzoekt sturen wij u binnen enkele dagen een passende offerte voor het behandelen van de gevel van uw woning.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema