Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelherstel bedrijfspand Groningen

Gevelherstel aan een bedrijfspand in Groningen kan soms nodig zijn wanneer het onderhoud in de voorgaande periode niet op orde is geweest. Een gevel wordt immers blootgesteld aan flink wat uiteenlopende omstandigheden. Om die reden kan er langzaam maar zeker slijtage en afbraak aan ontstaan. Dit kan worden tegengegaan door gevelherstel te laten plegen. Hiervoor is Gjaltema Impregneerbedrijf de juiste partner. Zo kan worden gezorgd dat de gevel weer in optimale conditie raakt en ook zo blijft. Dit kan erg belangrijk zijn voor een lange levensduur van het gebouw.

Gevelherstel aan een bedrijfspand in Groningen nodig?

Is het de hoogste tijd om iets aan de gevel te doen? Gevelherstel aan een bedrijfspand in Groningen laten uitvoeren is altijd een verstandige zet. Zeker wanneer u laat doen door een ervaren bedrijf. Door vele jaren van werken aan gevels kunnen wij altijd direct inzien waar de zwakke plekken zitten en hoe deze opgeknapt moeten worden. Dit is de juiste manier om te zorgen dat een gevel snel weer voldoet aan de wensen en eisen die de moderne tijd aan een gebouw stelt.

Contact met ons opnemen

Wilt u gevelonderhoud aan uw bedrijfspand in Groningen laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. U kunt direct een offerte aanvragen door op de website het daarvoor bestemde formulier in te vullen. U kunt echter ook eerst vragen stellen. Bijvoorbeeld via het contactformulier op de website of via info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Ook bellen is een goede optie. Dit kan op het nummer 0594-213179. U kunt dan alle vragen die u eventueel nog heeft eerst stellen.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema