Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelherstel in Drenthe laten uitvoeren bij schade 

Gjaltema Impregneerbedrijf is uw partner voor het uitvoeren van een gevelherstel in Drenthe, of een van de andere drie noordelijke provincies. Wij hebben een ruime ervaring in zowel het schoonmaken van de gevel, het vernieuwen van voegwerk, als het impregneren van de nieuwe gevel. Zo bieden we u een totaaloplossing, waarvan u een lange tijd plezier heeft! Het is erg belangrijk om uw gevels op de juiste wijze te onderhouden. Het voorkomt dat u te maken krijgt met vochtproblemen aan de binnenzijde van uw woning. Op het moment dat gevels niet geïmpregneerd zijn, zal het vocht via de buitenmuur naar de binnenmuur trekken. U herkent een vochtprobleem aan lichtgele vlekken op de muur. 

Aanpak bij een gevelherstel in Drenthe

Bij een gevelherstel in Drenthe is het belangrijk om allereerst de oude voeg te verwijderen. Vaak begint de voeg door de jaren heen los te laten, waardoor er kleine gaten in het voegwerk ontstaan. Vocht kan via deze gaten bij uw woning naar binnen trekken. Vervolgens is het belangrijk om de gevel goed schoon te maken, om vuil en andere aanslag van de muur te verwijderen. Tot slot brengen we het nieuwe voegwerk voor u aan en zorgen we dat de gevel geïmpregneerd wordt. De kans op vochtproblemen neemt zo sterk af! 

Gevelherstel in Drenthe inplannen bij Gjaltema Impregneerbedrijf 

Wilt u uw gevel laten herstellen in Drenthe? Bent u benieuwd hoe Gjaltema Impregneerbedrijf te werk gaat bij een gevelherstel? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag persoonlijk over de beste aanpak bij het herstel van uw beschadigde of verouderde gevel! Samen zorgen we dat uw gevel er straks weer als nieuw uitziet. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema