Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelherstel Groningen

Dat een gevel langzaam maar zeker kan aftakelen is bekend. Dat gevelherstel in Groningen hier een goed wapen tegen is mogelijk ook. Dat u hiervoor een expert als Gjaltema Impregneerbedrijf moet inschakelen is de laatste stap. Door te zorgen dat de gevel op de juiste manier behandeld wordt, kunt u zorgen dat uw woning of andersoortig pand in goede staat wordt teruggebracht. Zo kan er weer veilig in gewoond of gewerkt worden. Dit is een belangrijke zaak. Zorg daarom altijd dat dit op de juiste wijze wordt aangepakt.

Een specialist in gevelherstel in Groningen

Gevels krijgen flink wat te verduren. Daarom is een specialist in gevelherstel in Groningen ook een zeer belangrijke partner om te zorgen dat een woning of pand in goede staat blijft. Het is immers zo dat een woning onveiliger wordt op het moment dat de gevel niet meer zo stevig is als hij ooit was. Dit moet zo veel als mogelijk voorkomen worden. Door specialistische technieken kan veel ongedaan worden gemaakt. Daardoor kan het pand weer lange tijd in goede orde mee. Zo wordt de levensduur dus flink verlengd.

Een offerte aanvragen

Wanneer het tijd is voor gevelherstel in Groningen dan is het natuurlijk eerst zaak om inzicht te krijgen in de kosten. Dit kunt u bij ons doen door bijvoorbeeld direct een offerte aan te vragen. Daarvoor is een aanvraagformulier op de website te vinden. Ook kunnen eerst nog eventuele vragen worden gesteld. Daarvoor staat bijvoorbeeld het e-mailadres info@gjaltema-impregeneerbedrijf.nl open. Ook kan er gebeld worden naar 0594-213179. Daarnaast staat er een contactformulier op de website.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema