Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelreiniging Drachten

De gevel van uw huis heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Als u dat niet doet of laat doen dan loopt u het risico op onder andere vochtschade of de muren kunnen gaan scheuren. Ook ziet een vervuilde gevel er natuurlijk uiteindelijk niet fraai meer uit. Dit betekent waardevermindering van uw huis of bedrijfspand en het schaadt het aanzien van het gebouw. Professionele gevelreiniging kan ervoor zorgen dat de muren in topconditie blijven.

Kies voor gevelreiniging Drachten voor het beste resultaat

Wilt u uw gevel op professionele wijze laten reinigen door mensen die hun vak verstaan? Dan is gevelreiniging Drachten en prima keuze. Gjaltema Impregneerbedrijf heeft vele jaren ervaring met allerlei renovatiewerkzaamheden waaronder het vakkundig reinigen van gevels. Uw pand zal een ware metamorfose ondergaan en de muren kunnen er weer vele jaren tegen. Door toepassing van moderne technieken kan een uitstekend eindresultaat worden gegarandeerd.  De wijze waarop uw gevel wordt gereinigd is afhankelijk van de vervuiling. Er kan sprake zijn van zogenaamde algenbroei of vervuiling door uitstoot verkeer dat langsrijdt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van uw gevel

Is de gevel van uw woning of van uw bedrijfspand dringend aan een opknapbeurt toe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een professionele gevelreiniging in de regio Drachten. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0594 – 213 179. U kunt ook gebruik maken van het speciale formulier op de website voor het aanvragen van een offerte. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via ons e-mailadres info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema