Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelrenovatie Friesland

U gevel is verkleurd, de voegen zijn beschadigd of de gevel is aangetast door vocht. Allemaal zaken die ervoor zorgen dat u gevel er niet meer aantrekkelijk uitziet. Gevelrenovatie Friesland zorgt ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uit gaat zien. Een mooie gevel verhoogt de waarde van uw woning of pand. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak bieden wij van GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. de expertise en een hoogwaardige kwaliteit zodat uw gevel er beter dan ooit zal uitzien.

Wat is Gevelrenovatie Friesland?  

Wanneer de gevel regelmatig wordt onderhouden kunt u lange tijd plezier hebben van een mooie gevel. Het visitekaartje van uw woning of pand. Om zo een mooie gevel te verkrijgen loopt gevelrenovatie Friesland een paar stappen door. Eerst dient de gevel gereinigd te worden. Als blijkt dat de voegen niet meer voldoen gaan we over tot het opnieuw voegen van de gevel. Hierna kan de gevel geverfd worden, indien nodig of gewenst. Om al deze aanpassingen en verbeteringen aan de gevel te beschermen tegen allerlei weersinvloeden, moet de gevel geïmpregneerd worden. Dit doen wij door een kwalitatief middel dat transparant en waterafstotend is. Zo herstellen wij uw gevel in zijn oude glorie en beschermen deze tegen verschillende invloeden.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het kost om uw gevel te renoveren? Vraag dan een prijsberekening via het offerteformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijke contact met u op om een passend en uitstekend aanbod te doen zodat u gevel er weer snel mooi uit gaat zien.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema