Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Herstelwerk

Door weersomstandigheden, vochtintreding of bijvoorbeeld fouten in de constructie, kan schade aan uw woning of pand ontstaan. Lichte schade kan uiteindelijk leiden tot grotere schade en kan zelfs leiden tot verzakkingen van de woning of het pand. Daarom is het van belang dat schade snel en kundig wordt hersteld. Is er schade ontstaan aan uw voegwerk, betonwerk, metselwerk of stucwerk? GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. biedt de oplossing bij schade en voorziet uw woning of pand weer van benodigde bescherming. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. kan u van dienst zijn met onder andere:

Voorbeelden:

Specialist voor herstelwerk is GJALTEMA impregneerbedrijf BV

De vakmensen van GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. lossen het probleem voor u op. Op vakkundige wijze herstellen wij de schade en verbeteren we de staat van uw woning of bedrijfspand. Het herstelwerk zorgt voor een nieuwe, nette uitstraling en vergroot bovendien de waarde van uw woning of pand.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema