Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Impregneerbedrijf Drenthe

Een impregneerbedrijf in Drenthe kan u verlossen van vochtproblemen in uw woning of bedrijfspand. Vochtproblemen kunnen diverse vervelende gevolgen hebben waar u liever niets mee te maken heeft. U kunt voor impregneren kiezen om het vochtprobleem op te lossen. Met impregneren kan een impregneerbedrijf in Drenthe ervoor zorgen dat de muren, het dak en bijvoorbeeld de kelder water- en vochtafstotend worden, waardoor vocht geen kans meer heeft om de woning binnen te dringen. Zoekt u een professioneel impregneerbedrijf in Drenthe? Dan kunt u goed terecht bij Gjaltema Impregneerbedrijf.

Uw impregneerbedrijf in Drenthe, voor de beste service

Als ervaren en professioneel impregneerbedrijf in Drenthe kunnen wij u verlossen van vochtproblemen die al zijn ontstaan, maar ook wanneer u preventief wilt handelen kunt u uiteraard goed bij ons impregneerbedrijf in Drenthe terecht. Wij staan voor u klaar met een zeer uitgebreide en vriendelijke dienstverlening en bespreken de plannen vooraf met u, zodat u precies weet wat wij voor u kunnen doen en hoe wij het impregneren gaan aanpakken. Uiteraard kunt u bij ons impregneerbedrijf in Drenthe zelf aangeven wat uw wensen zijn betreffende het impregneren.

Contact met ons impregneerbedrijf in Drenthe

Gjaltema Impregneerbedrijf in Drenthe is gevestigd aan de Kievitsweg 17 in Grijpskerk. Wij kunnen niet alleen optreden als uw impregneerbedrijf in Drenthe, maar ook in andere provincies. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, onze tarieven en onze dienstverlening? Bel naar 0594 – 213 179 of stuur een mail naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen en voorzien u uiteraard ook graag van de nodige informatie en deskundig advies.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema