Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Impregneerbedrijf Groningen

GJALTEMA impregneerbedrijf BV is hét ervaren en professionele impregneerbedrijf in de regio Groningen. U vindt ons in Grijpskerk, vanuit waar we in de hele regio Groningen impregneerwerkzaamheden verrichten. Met onze decennialange ervaring bent u bij ons in goede handen als het om impregneerwerk gaat. Onze werknemers zijn ervaren professionals die werken met modern en hoogwaardig materiaal. Wij staan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt klaar om u te helpen met al uw impregneerwerkzaamheden.

Het vakkundige impregneerbedrijf in regio Groningen

Nederland kent een vochtig klimaat en dit kan zijn weerslag hebben op uw muren. Om te voorkomen dat het materiaal van uw muren hard achteruit gaat in kwaliteit doordat er vocht en verontreiniging binnendringt, kunt u uw gevels impregneren. Hierdoor zijn uw muren beschermt tegen vocht en hoeven ze bijna niet onderhouden te worden. Onze vakkundige medewerkers werken met hoogstaande materialen en gerenommeerde merken en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze impregneermiddelen zijn waterafstotend en laten de ondergrond ademen. Hierdoor behouden uw muren hun kwaliteit.

Bel of mail voor meer informatie

Wij geven u graag meer informatie over de impregneerwerkzaamheden die we voor u kunnen doen. U kunt telefnosch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0594 – 213179 of u kunt een e-mail sturen naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Via onze site heeft u ook de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Een offerte aanvragen kan ook via onze site. Vul hiervoor een contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema