Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Impregneerbedrijf VvE Grijpskerk

Bij Gjaltema impregneerbedrijf begrijpen we hoe belangrijk goed impregneerwerk is. Net als iedere Nederlander zijn wij bekend met het wispelturige weer van ons land. Door die voortdurende afwisseling van zon, wind, regen en sneeuw, lopen woningen en panden door vocht nog wel eens wat schade op. Om dit te voorkomen bij uw woning, kunt u uw gevels door ons impregneerbedrijf VvE te Grijpskerk laten impregneren. Wij impregneren al jarenlang voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij staan voor iedere klant klaar.

Een vertrouwd impregneerbedrijf VvE in Grijpskerk

Wanneer u een betrouwbaar impregneerbedrijf VvE in Grijpskerk zoekt, ben u bij Gjaltema impregneerbedrijf aan het juist adres. De impregneermiddelen die wij gebruiken zijn allemaal volledig transparant en waterafstotend. Onze middelen laten de ondergrond van uw gevels ademen en beschermen zowel neutrale als sterk alkalische bouwstoffen tegen vocht. Zo blijft uw woning of pand dus langer mooi. Naast dat wij met materialen van hoge kwaliteit werken, maken wij gebruik van modern apparatuur. Zo zorgen wij voor een optimaal resultaat.

Neem contact met ons op

Wilt u weten Gjaltema impregneerbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op het nummer 0594 - 213179, een e-mail sturen naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl of langskomen in onze vestiging aan de Kievitsweg 17 in Grijpskerk. Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kunt u het contactformulier op onze website invullen. Daarnaast bent u bij ons vrij om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij helpen u meer dan graag verder!

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema