Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Impregneerwerk Groningen

U zoekt een ervaren en betrouwbaar impregneerbedrijf in de regio Groningen? Dan bent u bij GJALTEMA impregneerbedrijf BV aan het juiste adres. Wij zijn de partner voor u als het om impregneerwerk in Groningen gaat. We hebben zowel op de particuliere als op de zakelijke markt decennialange ervaring en zijn dus de ervaren keuze voor u.

Impregneerwerk Groningen door ervaren specialisten

Vocht en verontreiniging die stenen en betonnen muren binnendringt vormt een groot probleem. Dit zorgt er namelijk voor dat de kwaliteit van het materiaal snel daalt. Dit probleem is goed en makkelijk te voorkomen door uw gevels te impregneren. Hierdoor behoudt het materiaal van uw muren een goede kwaliteit en hoeft u er weinig onderhoud aan te plegen. Onze medewerkers zijn ervaren specialisten op het gebied van impregneren. Uw gevels zijn bij ons dan ook in goede handen. Wij werken met volledig transparante en waterafstotende impregneermiddelen die zorgen voor het beste resultaat en die de ondergrond laten ademen. U haalt met ons vakwerk in huis.

Een offerte of meer informatie? Neem gerust contact op

Wilt u meer informatie over onze diensten of ontvangt u graag een offertje? Dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0594 – 213179. Stelt u uw vragen liever via de mail? Stuur dan een e-mail naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. Voor een offerte vragen wij u het contactformulier op onze site in te vullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema