Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kantoorruimte huren in Grijpskerk voor uw bedrijf

Staat u op het punt om uw bedrijf verder uit te breiden? Wilt u uw onderneming professioneler aanpakken? In beide gevallen kan een kantoorruimte huren in Grijpskerk interessant voor u zijn. Door een kantoorruimte te huren kunt u werk en privé beter gescheiden houden, heeft u de mogelijkheid om klanten op kantoor te ontvangen, enzovoorts. Daarbij is het huren van een kantoorruimte ideaal, wanneer u op termijn ook met medewerkers wilt gaan werken. Kortom, het draagt bij aan de professionalisering en groei van uw organisatie. Gjaltema Impregneerbedrijf biedt u een prachtige kantoorruimte in Grijpskerk aan. 

Mogelijkheden bij kantoorruimte huren in Grijpskerk 

Een kantoorruimte huren in Grijpskerk betekent dat u zich verzekert van een scherpe prijs, voor een relatief grote ruimte. Het huren van een kantoorruimte bij Grijpskerk is logischerwijs veel goedkoper, dan een soortgelijke ruimte in het stedelijk gebied binnen en rond Groningen. De gunstige ligging van ons kantoorpand zorgt er echter voor, dat de kantoorruimte in Grijpskerk zowel voor uw klanten als voor medewerkers goed te bereiken is. Daarbij profiteert u bij een kantoorruimte huren in Grijpskerk van een groot parkeerterrein voor de ingang van het gebouw. Ideaal voor klanten en medewerkers die met de auto komen. 

Meer informatie over kantoorruimte huren in Grijpskerk 

Wilt u ook uitbreiden en een goedkope kantoorruimte huren in Grijpskerk? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. We laten u graag meer zien van ons kantoorpand, om u een beter beeld te geven van uw mogelijkheden. De kantoorruimte heeft een formaat van circa vijftig vierkante meter. Ideaal voor een klein of middelgroot bedrijf, die zoekt naar groeimogelijkheden. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema