Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kantoorruimte huren in het Westerkwartier voor uw bedrijf

Werkt u momenteel nog vanuit huis en bent u op zoek naar een fraaie bedrijfsruimte voor uw bedrijf? Of zoekt u naar mogelijkheden om een nieuw productiebedrijf op te starten, waarvoor u bedrijfsruimte wilt huren in het Westerkwartier? Gjaltema Impregneerbedrijf biedt u deze ruimte! De door ons aangeboden kantoorruimte is modern, beschikt over een ruime parkeergelegenheid en is groot genoeg voor een MKB’er. De ruimte heeft een oppervlak van circa 50 vierkante meter. Met welk doel wilt u deze kantoorruimte huren in het Westerkwartier? 

Voordelen van kantoorruimte huren in het Westerkwartier

Een kantoorruimte huren in het Westerkwartier kan u verschillende voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat u samen met uw medewerkers aan de slag kunt gaan. Iets wat u minder snel zal doen, wanneer u vanuit huis werkt. Dit kan de groei van uw organisatie belemmeren. Daarbij heeft u in uw kantoorruimte de mogelijkheid om klanten te ontvangen, zonder dat deze bij u thuis moeten komen. Dit oogt professioneler en is vaak ook fijner voor ondernemers! Niet iedereen hoeft immers te weten waar u woont en hoe uw woning is ingericht. Doordat de kantoorruimte gevestigd is binnen een verzamelgebouw, kunt u uw netwerk heel eenvoudig uitbreiden. 

Kantoorruimte huren in het Westerkwartier

Zoekt u ook naar een passende kantoorruimte in het Westerkwartier? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de te huur aangeboden kantoorruimte. Ook wanneer u direct kantoorruimte wilt huren in het Westerkwartier nodigen we u graag uit voor een kennismaking! Wanneer vestigt uw bedrijf zich binnen ons pand? 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema