Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kelder afdichten in Groningen om schimmels tegen te gaan

Veel woningen in de stad en provincie Groningen hebben een traditionele kelder. De kelder wordt vaak gebruikt als opslag voor de wijncollectie van gezinnen, dakpannen, etensvoorraden, enzovoorts. Zo staan deze niet in het zicht en blijven ze lang goed! De ruimte is vaak immers donker en relatief koel. Een nadeel aan een kelder is dat deze ruimte doorgaans behoorlijk vochtig is. Dit maakt dat het vocht in de muren en het plafond van de kelder kan trekken, om vervolgens schimmelvorming te veroorzaken. In het ergste geval kruipt het vocht steeds verder omhoog richting een woonkamer, keuken, enzovoorts. Uw kelder afdichten in Groningen kan hier de oplossing voor vormen. 

Voordelen van een kelder afdichten in Groningen 

Een kelder afdichten in Groningen wordt voornamelijk gedaan om het optrekkende vocht tegen te gaan. Ook de wanden van de kelder zelf kunnen geïmpregneerd worden, om te voorkomen dat hier vocht in kan trekken. Met een jarenlange ervaring in het impregneren en afsluiten van kelders, kunnen we u altijd van een passende oplossing voorzien. Daarbij beschikken we over handige hulpmiddelen, die een impregneerklus relatief makkelijk maken voor onze vakmensen. 

Advies over een kelder afdichten in Groningen 

Wilt u weten of het afdichten van uw eigen kelder in Groningen interessant kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wacht niet te lang met het afdichten van de kelder in uw woning of bedrijfspand, om schade aan uw pand te voorkomen. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema