Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Professionele hulp bij een kelderafdichting in Drachten 

Heeft u een kelder in uw woning? Vaak wordt de kelder gebruik als een opslagplek voor uw voorraad, voor het opslaan van plantenpotten of overgebleven dakpannen, enzovoorts. Zeker om uw voedingsmiddelen goed te houden, is het belangrijk dat de kelder waterdicht en vochtvrij is. Helaas blijken kelders erg gevoelig te zijn voor inslaand- en optrekkend vocht. Het optrekkende vocht is bijvoorbeeld het gevolg van een verouderde fundering, waarin geen waterkering gebouwd is. Het water kan via deze fundering omhoog kruipen en vervolgens in de wanden van uw kelder trekken. Met een professionele kelderafdichting in Drachten, bent u voortaan verlost van dit probleem. 

Kelderafdichting in Drachten van binnen of buiten 

Bij het laten uitvoeren van een kelderafdichting in Drachten bieden we u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de kelder zowel aan de binnen-, als aan de buitenzijde laten afdichten. Het is van verschillende aspecten afhankelijk, welke aanpak het beste aansluit bij uw situatie. Een kelderafdichting aan de buitenzijde wordt vaak toegepast bij een nieuwbouw of renovatie van uw woning. Het is in veel gevallen niet noodzakelijk om een kelderafdichting aan beide zijden uit te voeren. 

Advies over een kelderafdichting in Drachten 

Wilt u weten of een kelderafdichting in Drachten het vochtprobleem in uw kelder kan verhelpen? Of wilt u de kelder preventief laten afdichten om optrekkend- en inslaand vocht te voorkomen? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact op met Gjaltema Impregneerbedrijf. Wij voorzien u van persoonlijk advies en helpen u van uw vochtprobleem af. Zo kunt u uw etenswaren met een gerust hart in de kelder blijven bewaren! 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema