Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kelderafdichting Friesland

In veel oudere huizen bevindt zich nog een ondergrondse kelder. Voor sommige mensen een ideale bergplaats waar ze veel voorraden houdbare levensmiddelen, de stofzuiger en wat al niet meer kunnen opbergen. Maar sommige mensen hebben geen behoefte aan een kelder en maken er liever een handige kast van, of willen de kelder zelfs helemaal dichtgemetseld hebben omdat het hen goed uitkomt om een stuk blinde muur te hebben. Wat uw plannen ook zijn met de kelder in uw woning, als u een kelderafdichting Friesland overweegt dan kunnen wij u daarbij zeker van dienst zijn.

Een kelderafdichting Friesland vraagt de nodige voorbereiding

Wanneer u heeft besloten tot een kelderafdichting Friesland dan vraagt dit enige voorbereiding. Het is niet zo dat de kelder simpelweg met beton kan worden volgestort. In de meeste kelders bevinden zich namelijk leidingen, en daar moet u of een monteur in geval van nood natuurlijk nog wel bij kunnen. En in de meeste oudere huizen zit de watermeter in de kelder, ook die moet uiteraard bereikbaar  blijven en dus worden verplaatst. Voor al deze werkzaamheden kunt u een beroep op ons doen. Wij hebben ruime ervaring met het afdichten van kelders en kunnen u hierover dus goed adviseren.

Vraag nu een offerte aan voor het afdichten van uw kelder

Wanneer u het afdichten van uw kelder overweegt, kunt u hierover vrijblijvend informatie aanvragen. Wij leggen u graag uit hoe wij in zo’n geval te werk gaan. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0594 – 213 179. Wij zijn ook bereikbaar op ons mailadres info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wij zullen altijd zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema