Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kelderrenovatie Friesland

Als er een kelderrenovatie in Friesland nodig  is, dan staat GJALTEMA impregneerbedrijf BV graag voor u klaar met een passende dienstverlening. Zoals onze bedrijfsnaam aangeeft zijn wij gespecialiseerd in het waterdicht maken van de meest uiteenlopende ruimten. Zo kunnen wij niet alleen zorgen voor een professionele kelderrenovatie in Friesland, maar wij kunnen ook uw dak of uw wanden impregneren, ofwel waterdicht maken. Zo kunt u in de toekomst vervelende lekkages voorkomen.

Meer dan alleen een kelderrenovatie in Friesland

Voor een professionele kelderrenovatie in Friesland komen wij graag ter plaatse. Wij zorgen ervoor dat uw kelder weer optimaal in orde is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om vochtproblemen die vanuit de kelder de woning door trekken. U kunt niet alleen voor een professionele kelderrenovatie in Friesland bij ons terecht. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening. U kunt ook bij ons terecht voor herstelwerkzaamheden aan metselwerk, stucwerk, beton, schoorstenen, balkons en voegwerk. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om meerdere services met elkaar te combineren wanneer dit nodig is. Hiervoor maken wij graag vrijblijvend een kostenberekening voor u.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Natuurlijk stellen wij graag een vrijblijvende offerte op wanneer u interesse heeft in een vakkundige kelderrenovatie in Friesland. Daarnaast kunnen wij u optimaal informeren en adviseren over de kelderrenovatie in Friesland. Neem contact met ons op door te mailen naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl of door te bellen naar 0594 – 213 179. Wij zijn gevestigd aan de Kievitsweg 17 in Grijpskerk. Wij staan graag voor u klaar, tegen een aantrekkelijk tarief.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema