Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Professionele hulp bij kitwerk in Friesland 

Verklein de kans op lekkages in huis, door een specialist op het gebied van kitwerk in Friesland in te schakelen. Gjaltema Impregneerbedrijf biedt u graag hulp! Niet alleen nemen we graag het kitwerk op ons. Ook voor verschillende andere impregneer- en onderhoudswerkzaamheden kunt u op onze vakmensen vertrouwen. Zo zorgen we er samen voor dat vochtproblemen in huis of binnen uw bedrijfspand voorkomen worden. Bij kitwerk in Friesland ligt de focus op het afdichten van kieren en naden. Naast het feit dat dit vocht buiten uw pand houdt, voorkomt het tocht. Tocht leidt tot een onnodig hoog energieverbruik. 

Kitwerk in Friesland uit laten voeren

Het laten uitvoeren van kitwerk in Friesland kan in verschillende ruimtes interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer, het toilet of de keuken van uw woning. Ook bij een zwembad of bijvoorbeeld een betonconstructie zal kitwerk in Friesland noodzakelijk zijn om lekkages te voorkomen. Waar het aanbrengen van kit mogelijk eenvoudig lijkt, blijkt dat het in de praktijk niet te zijn. Het is erg belangrijk om netjes te werken! Kleine gaatjes of oneffenheden vergroten de kans op lekkages en geven het kitwerk daarbij een onverzorgde uitstraling. Wij helpen u onder meer bij dilatatievoegen, afsluitvoegen, badkamer- en keukenvoegen en overbruggingsvoegen. 

Advies over kitwerk in Friesland

Wilt u meer weten over de aanpak van Gjaltema Impregneerbedrijf bij kitwerk in Friesland? Of wilt u deze klus op korte termijn uit laten voeren binnen uw pand? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u er graag meer over, of plannen een afspraak voor u in. Zo houden we het vocht en de koude lucht samen buiten uw woning!

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema