Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kitwerk Groningen

Kitwerk in Groningen kan heel veel onnodige schade voorkomen. Het is immers zo dat kitten een belangrijk wapen is tegen vochtproblemen. Daarom is het altijd slim om het kitwerk op een vakkundige manier te laten doen. Dit kan bijvoorbeeld bij Gjaltema Impregneerbedrijf worden aangevraagd. Wij hebben immers specialistische kennis op dit gebied in huis. Daardoor kan elk type pand door ons worden verzorgd. Dit maakt het een stuk beter om de vochtproblemen te beheersen. Zeker in vochtige plekken kan dit zorgen voor een flinke verbetering van de omstandigheden.

Goed kitwerk in Groningen 

Een belangrijke voorwaarde voor kitwerk in Groningen is dat dit op de juiste manier gebeurt. Het aanbrengen van kit moet natuurlijk wel op een manier gebeuren zodat er geen zwakke plekken in zitten. Dit is immers de voorwaarde om er zeker van te zijn dat er geen mogelijkheid is dat het vocht toch zijn weg naar binnen vindt. Daarom is het ook zo belangrijk om dit te laten doen door een bedrijf dat hier veel kennis over heeft opgedaan en als specialist gezien kan worden.

Contact met ons opnemen

Het opnemen van contact kan bijvoorbeeld worden gedaan wanneer als u een offerte bij ons wilt aanvragen. Dit is gemakkelijk om snel te zorgen dat u weet wat de kosten zijn voor het doen van kitwerk bij u In Groningen. De offerte kan direct via het daarvoor bestemd formulier worden aangevraagd. Ook kan een contactformulier worden aangevraagd als er eerst aanvullende vragen van uw kant zijn. Dit kan ook telefonisch via 0594-213719. Ook het e-mailadres info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema