Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kitwerk woningcorporatie Groningen

Woningcorporaties bouwen en renoveren regelmatig woningen. Zij verhuren deze woningen immers en moeten ervoor zorgen dat de huurders tevreden zijn. Als er nieuwbouw wordt gepleegd of een renovatieproject wordt gestart moet er met onderaannemers over de diverse klussen worden onderhandeld. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor kitwerk voor een woningcorporatie in Groningen, neem dan contact op met Gjaltema BV. Wij kunnen dit werk prima voor u doen en beschikken over ervaren medewerkers die precies weten wat er van ze verwacht wordt. 

Deugdelijk kitwerk voor een woningcorporatie in Groningen

Het is erg belangrijk dat het kitwerk voor uw woningcorporatie in Groningen goed wordt gedaan. Gebeurt dit niet dan zal dit wellicht leiden tot lekkage van afvoeren of van binnendringend hemelwater. Wij kunnen ervoor zorgen dat het kitwerk correct wordt aangebracht zodat u later geen klachten krijgt van uw huurders vanwege ondeugdelijk afgekitte naden. Wanneer u een nieuwbouw- of renovatieproject heeft brengen wij dan ook graag offerte uit om te proberen deze opdracht binnen te halen. 

Binnenkort een renovatieproject binnen uw corporatie?

Start er binnenkort een renovatieproject bij uw corporatie of gaat u nieuwbouw plegen? Neem dan contact op met Gjaltema BV voor het inhuren van onze vakmensen. Behalve voor kitwerk kunt u ook voor tal van andere werkzaamheden bij ons terecht. U kunt een offerte aanvragen door een bericht te sturen naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0594 – 21 31 79. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen en een passende offerte uit te brengen. 

 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema