Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kunststof vloeren Groningen

Voor kunststof vloeren in Groningen kunt u GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. in Grijpskerk inschakelen. Als impregneerbedrijf kunnen wij een zeer onderhoudsvriendelijke en geheel vloeistofdichte vloer voor u realiseren. Bij kunststof vloeren in Groningen bent u als klant geheel vrij in de keuze van kleur en kan de vloer in matte of glanzende uitvoering worden verwezenlijkt.

GJALTEMA impregneerbedrijf uit Grijpskerk verwezenlijkt kunststof vloeren in Groningen

Naast bedrijven schakelen particulieren steeds vaker GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. in voor het verwezenlijken van kunststof vloeren in Groningen. Dit type vloer wordt bij particulieren toegepast van woonkamer tot badkamer. De strakke vloer past goed in een moderne inrichting, maar is zeker ook verrassend toepasbaar bij romantische en klassieke inrichtingen. Wij realiseren sterke en slijtvaste kunstof vloeren in Groningen bij zowel particulieren als bedrijven. De vloer is zeer bestand tegen zware belasting en daarmee bent u jaren verzekerd van een mooie uitstraling.

Wij verwezenlijken naadloze kunststof vloeren in Groningen van slijtvaste kwaliteit

Kunststof vloeren in Groningen worden door GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. uit Grijpskerk aangebracht in verschillende stroken. Niet alleen worden kunststof vloeren gekenmerkt door een mooie naadloze uitstraling, de kunststof vloer is zeer geschikt voor mensen met een allergische reactie tegen stofdeeltjes. Een kunststof vloer wordt gekenmerkt door een anti-slip oppervlak en zorgt daarmee voor extra veiligheid. Wij realiseren kunststof vloeren in Groningen in woonhuizen en bedrijfspanden. Bij bedrijven wordt er ook veelal een belijning en markeringssysteem op de vloer toegepast, voor het vergroten van de veiligheid. Bij GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. uit Grijpskerk worden kunststof vloeren in Groningen geheel naar wens verwezenlijkt.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema