Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Lekkage in een parkeergarage in Groningen tegengaan 

Lekkages kunnen voor een bijzonder vervelende schade aan wanden, plafonds en vloeren zorgen. Niet alleen in particuliere woningen, maar ook in bedrijfspanden of bijvoorbeeld parkeergarages. Een lekkage in een parkeergarage in Groningen voorkomen, doet u onder meer door de muren hiervan te laten impregneren. Het impregneren voorkomt dat het vocht, bijvoorbeeld van een regenbui, in de muren trekt en zo voor lekkages kan zorgen aan de binnenzijde van uw garage. Iets wat de uitstraling van een garage aanzienlijk zou verslechteren! Gjaltema Impregneerbedrijf staat voor u klaar, om deze klus voor u uit handen te nemen. 

Hulp bij het voorkomen van een lekkage in een parkeergarage in Groningen 

Onze specialisten hebben een ruime ervaring in het impregneren van gebouwen en woningen. Door de juiste apparatuur en middelen in te zetten, neemt de kans op een lekkage in een parkeergarage in Groningen sterk af. Zeker in de herfst, als de regenbuien door de wind tegen muren worden geslagen, is een goede impregnatie van de muur essentieel. 

Naast de hulp die we bieden bij het tegengaan van een lekkage, kunnen we een lekkage in een parkeergarage in Groningen ook voor u oplossen. In iedere situatie bieden we u een passende oplossing om erger te voorkomen. 

Lekkage in een parkeergarage in Groningen voorkomen: meer weten? 

Wilt u meer weten over het voorkomen of oplossen van een lekkage in een parkeergarage in Groningen? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Gjaltema Impregneerbedrijf is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor particulieren en organisaties. Wij leggen u graag onze mogelijkheden aan u voor, om samen tot de beste oplossing te komen voor uw parkeergarage.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema