Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Loodslab reparatie Groningen

Loodslab reparatie Groningen is heel specifiek werk. Zo moet het bijvoorbeeld eigenlijk altijd op het dak worden uitgevoerd. Het is bijvoorbeeld rondom de schoorsteen of een dakkapel te vinden. Daarom is het slim om dit werk uit te besteden aan een specialist. Wij kunnen u hier dan ook bij helpen. Door onze lange ervaring in dit werk kunnen wij op een goede en veilige manier zorgen dat de reparatie goed wordt uitgevoerd. Zo kan uw woning snel weer veilig gemaakt worden.

Lekkage voorkomen

Een belangrijke reden om werkzaamheden aan het lood te doen is dat het dan zijn beschermende werking houdt. Lood zorgt er immers voor dat er geen lekkage kan ontstaan. Dit is belangrijk om de woning in goede staat te houden. Lekkage kan immers flinke schade aanrichten. Dit wilt u natuurlijk gewoon voorkomen als dat mogelijk is en wanneer het lood op orde is, dan hoeft dit geen probleem te zijn. Om dit veilig en snel te verzorgen kunt u contact met ons opnemen. Wij maken dan direct een afspraak met u.

Een afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u direct contact met ons opnemen. Dat kan bijvoorbeeld ook worden gedaan als u eerst nog enkele vragen over de werkzaamheden heeft. U kunt ons nu direct bellen. Daarvoor is het telefoonnummer 0594-213179 te gebruiken. Wilt u liever per e-mail contact opnemen? Dan kan dat door het contactformulier in te vullen of door info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl te gebruiken als e-mailadres. Er kan dan snel actie worden ondernomen zodat het lood snel in orde kan worden gemaakt.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema