Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Metselwerk herstellen Friesland

Schade aan metselwerk kan door verschillende oorzaken optreden. Het kan zijn dat er sprake is van fouten in de constructie waardoor scheuren in het metselwerk ontstaan. Ook weersinvloeden en dan vooral vocht hebben soms een negatieve invloed op het metselwerk. Scheuren in de muren zorgen ervoor dat uw pand of uw woning er natuurlijk minder fraai uitziet en het zal dan ook een daling van de waarde tot gevolg hebben. Wilt u dat uw huis of bedrijfspand weer de juiste uitstraling krijgt, schakel dan metselwerk herstellen Friesland in om de schade te herstellen.

Metselwerk herstellen voorkomt dat er grotere schade optreedt

Het is belangrijk dat schade aan het metselwerk wordt hersteld. Doet u dit niet dan loopt u het risico dat de schade verergert. Scheuren kunnen groter worden en een pand kan uiteindelijk gaan verzakken. Voorkom dit door tijdig een deskundig bedrijf in te schakelen om de schade te repareren. Wij zijn gespecialiseerd in metselwerk herstellen Friesland en adviseren u graag over de beste oplossing om uw pand weer in optimale conditie te brengen.

Vraag nu een offerte aan voor het herstellen van uw metselwerk

Heeft u schade aan het metselwerk van uw woning of bedrijfspand, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij sturen u graag een passende offerte om de schade deskundig te herstellen. U kunt ons bereiken door een bericht te sturen naar info@gjaltema-inpregneerbedrijf.nl. Wilt u liever eerst persoonlijk meer informatie over onze dienstverlening, belt u ons dan gerust op telefoonnummer 0594 – 213 179.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema