Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Onderhoud woningen woningcorporatie

Het onderhoud woningen woningcorporatie moet altijd zorgvuldig worden gepland. Hiermee zijn vaak grote bedragen gemoeid en dat moet uiteraard passen binnen uw begroting. Is er onderhoud nodig aan de woningen van uw corporatie dan gaat u uiteraard op zoek naar de scherpste aanbieding. Maar waak ervoor dat u kiest voor goede kwaliteit. Als u het onderhoud uitbesteedt aan Gjaltema Impregneerbedrijf dan weet u zeker dat uw opdracht in goede en vertrouwde handen is.

Kies het beste voor onderhoud woningen woningcorporatie

Het onderhoud woningen woningcorporatie moet zorgvuldig worden gepland. De bewoners moeten immers tijdig worden geïnformeerd. Als er sprake is van onderhoud waarbij de bewoners tijdelijk hun woning moeten verlaten moet er voor vervangende woon- of logeerruimte worden gezorgd. Dit moet allemaal worden geregeld voordat de werkzaamheden kunnen starten. Gjaltema Impregneerbedrijf denkt graag met u mee over de meest praktische oplossing als u het groot onderhoud gaat plannen. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de afgesproken planning wordt gehaald. Dit wekt immers ook vertrouwen bij de bewoners en dat is voor u als corporatie minstens zo belangrijk.

Vraag direct een offerte aan voor het onderhoud van uw woningen

U kunt voor het onderhoud woningen woningcorporatie nu direct een offerte bij ons aanvragen. Laat ons uw wensen weten en om hoeveel woningen het gaat en wij zorgen ervoor dat u een passend aanbod ontvangt. U kunt ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen, of stuur een e-mail naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Heeft u vragen of wilt u eerst meer informatie over onze diensten, dan kunt u uiteraard ook bellen, ons telefoonnummer is 0594 – 213 179.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema