Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Optrekkend vocht

In oude woningen en panden is optrekkend vocht een veelvoorkomend probleem. Door direct of indirect contact met vocht, trekt vocht uiteindelijk door in muren van steenachtige materialen, vaak van beneden naar boven. Optrekkend vocht wordt veelal zichtbaar door lelijke natte plekken op de muren bij de plint, en zal na verloop van tijd leiden tot schimmel of schade aan het stucwerk. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. biedt de oplossing bij optrekkend vocht. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het afdichten van lekken in wanden en constructiedelen. Met betrouwbaar en deskundig injecteerwerk worden lekkages in muren en constructiedelen zorgvuldig stopgezet en afgedicht.

Schade door optrekkend vocht wordt vakkundig hersteld

GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. biedt in samenwerking met leveranciers een duurzame oplossing voor optrekkend vocht. U bent ervan verzekerd dat de muur vrij blijft van vochtplekken. Met ruime ervaring in het herstellen van scheuren in binnen- en buitenmuren wordt de reeds ontstane schade ook zorgvuldig hersteld. Middels professionele verankering voorkomt u dat de scheuren toenemen. De binnenmuur wordt afgewerkt met een stuclaag en een frisse verfbeurt.

Voor een offerte komen wij graag langs om met u te bekijken waar het probleem zit, u krijgt dan nadien vrijblijvend een overzichtelijke offerte toegestuurd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wist u dat?

In de loop van 2017 komt er ca. 50m2 kantoorruimte vrij op de begane grond. Bij interesse kunt u contact opnemen.

impregneerbedrijf gjaltema