Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Vakkundige reparatie van lekkage in Drenthe 

Lekkages kunnen verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende leiding of een veroudering van loodslabben. Het lood zal door wisselende weersomstandigheden steeds dunner en slapper worden, met kleine scheurtjes tot gevolg. Wanneer deze scheurtjes serieuzer worden, neemt de kans op een ernstige lekkage in huis toe. Het is belangrijk om bij lekkages snel in te grijpen. Doet u dit niet, dan loopt u het risico op verschillende vormen van vochtschade. Een goed voorbeeld hiervan is houtrot. Iets wat ontstaat in het hout onder uw dak, in vloeren en bijvoorbeeld in kozijnen. De reparatie van een lekkage in Drenthe kunt u overlaten aan Gjaltema Impregneerbedrijf. 

Aanpak bij reparatie lekkage in Drenthe

Bij de reparatie van een lekkage in Drenthe is het allereerst belangrijk om de bron hiervan te achterhalen. Wij bieden hulp bij het herstellen van lekkages bij optrekkend vocht, bij problemen met de dakaansluiting, bij schoorstenen, bij dakkapellen, bij balkons en luifels en bij trappen, galerijen en bordessen. In deze situaties wordt een lekkage vaak veroorzaakt door een verzwakking van het lood, zoals we dat eerder beschreven hebben. Door het lood te vervangen kan erger voorkomen worden. 

Advies bij reparatie lekkage in Drenthe en omgeving

Heeft u momenteel zelf te maken met een lekkage, veroorzaakt door een verzwakking van loden slabben? Wij herstellen de loodafdichting graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze aanpak. Ook voorzien we u graag van persoonlijk advies over de beste aanpak om een verergering van de problemen te voorkomen. Bij vochtproblemen rond uw muren kunnen we deze voor u impregneren. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema