Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Reparatie lekkage Friesland

Lekkage ontstaat vaak op de meest ongunstige momenten. En als u pech heeft komt u er pas laat achter en is er al veel schade aangericht. Bemerkt u dat u last heeft van lekkage schakel dan direct onze professionals in om deze te herstellen. Het dak van een woning of bedrijfspand wordt waterdicht gemaakt door gebruik te maken van zogenaamde loodslabben. Maar deze kunnen in de loop van de jaren minder goed gaan functioneren. Ze kunnen verschuiven of onder invloed van het weer dunner worden waardoor het water niet goed meer wordt afgevoerd en naar binnen gaat lekken. Dit is het moment om in te grijpen. Reparatie lekkage Friesland zorgt ervoor dat u geen verdere waterschade in uw woning of pand zult oplopen.

Reparatie van lekkage door deskundige vakmensen

Een lekkage als gevolg van versleten of onjuist aangelegde loodslabben herstellen is vakwerk. Bij Gjaltema Impregneerbedrijf B.V. zijn deze mensen al vele jaren in dienst. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw dak goed wordt hersteld en dat lekkage tot het verleden behoort. Reparatie lekkage Friesland is onze expertise en wij staan dan ook graag voor u klaar als u deze wilt laten herstellen. Wij zijn er ook voor het verhelpen van lekkage op balkons, galerijen, trappen en bordessen. U kunt voor al deze werkzaamheden direct contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan voor het herstellen van lekkage

Heeft u een lekkageprobleem, wacht dan niet te lang met dit te laten herstellen om verdere schade te voorkomen. Bel ons vandaag nog op telefoonnummer 0594 – 213 179. Wilt u eerst vrijblijvend meer informatie over onze dienstverlening, dan kunt u ook mailen naar info@gjaltema-inpregneerbedrijf.nl.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema