Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Reparatie lekkage Groningen

Lekkage in uw woning of bedrijfspand is een vervelend probleem, en het komt altijd ongelegen. Dan is het fijn als u de reparatie snel en doeltreffend kunt laten uitvoeren door een bedrijf met verstand van zaken. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het onderhouden en beschermen van het interieur en het exterieur van woningen en bedrijfspanden. Wij pakken niet alleen het probleem aan, maar verhelpen ook de oorzaak, voor een duurzame oplossing. Zo ontstaat lekkage vaak door verouderde of onjuist aangebrachte loodslabben. Wij kunnen die op vakkundige wijze vervangen, waardoor u in de toekomst gevrijwaard blijft van nare lekkages.

Uw gebouw in goede conditie

Maar wij doen meer dan alleen het verhelpen van lekkage. Zowel particuliere als zakelijke klanten kennen ons als vertrouwd adres voor reiniging, herstelwerk, impregnering, coating, afdichting en renovatie. Met moderne techniek en betrouwbaar materiaal brengen wij uw gebouw in goede staat. Alleen dan is uw woning of bedrijfspand onderhoudsarm, duurzaam, veilig, energiezuinig en comfortabel. Of het nu gaat om dakreparaties of het leggen van kunststofvloeren, wij bieden een oplossing op maat voor elke vraag. Om uw pand in goede conditie te brengen of te houden.

Neem contact met ons op

Wilt u zo snel mogelijk uw lekkage laten verhelpen? Bel ons op 0594-213179. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u een offerte aanvragen, dan vindt u diverse manieren om ons te bereiken onder het kopje Contact. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. – vertrouwd adres voor professionele reparatie van lekkage in Groningen!

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema