Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Schade kelder

Heeft u schade aan uw kelder in Groningen? Laat het snel en kundig herstellen door Gjaltema Impregneerbedrijf. Als impregneerbedrijf zijn wij ook ervaren in herstelwerken en afdichting. Als u ons inschakelt voor schadeherstel, komt een ervaren specialist uw kant op om uw kelder te herstellen en te beschermen door deze grondig af te dichten.

Professioneel schade herstel voor uw kelder

Schade aan uw kelder kan ontstaan door bijvoorbeeld weersomstandigheden, vocht, aardbevingen (veelal in Groningen) of door fouten in de constructie. Als er sprake is van schade is het verstandig snel actie te ondernemen. Lichte schade aan uw kelder kan al snel leiden tot grote schade, wat natuurlijk moet worden voorkomen. Gjaltema heeft jarenlange ervaring met schadeherstel, onder andere van schade aan kelders. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in kelderafdichting en kunnen er dus voor zorgen dat uw kelder goed beschermt blijft.

Schade aan uw kelder door aardbevingen in Groningen

Als impregneer en herstelbedrijf uit Groningen heeft Gjaltema veel te maken met aardbevingsschade als gevolg van gaswinning. Gjaltema Impregneerbedrijf in Groningen herstelt uiteraard ook aardbevingsschade. Wij herstellen uw kelder volledig en voorzien deze van de nodigde bescherming. De kans is groot dat u in aanmerking komt voor een speciale regeling en dat de herstelwerkzaamheden deels of volledig worden vergoed. Als dit niet het geval is, kunt u uiteraard vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij werken met eerlijke en scherpe prijzen, dus ook zonder vergoeding is schadeherstel door onze specialisten aantrekkelijk.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema