Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

De beste keuze voor het schoonmaken van openbare ruimte in Groningen

Wanneer u verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van openbare ruimte in Groningen dan wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurt, zodat winkelend publiek of bezoekers van een overheidsinstelling zich prettig voelen. Maar ook trappenhuizen in flats en appartementencomplexen horen bij de openbare ruimte. Hiervoor wordt vaak door de lokale overheid de verantwoordelijkheid genomen, of door een bestuur of vereniging van  eigenaren. Wilt u dat de openbare ruimte goed en grondig wordt schoongemaakt, schakel hiervoor dan een professioneel bedrijf in. 

Hard en grondig laten schoonmaken van openbare ruimtes in Groningen

Een schoon gebouw zorgt voor meer wooncomfort of een prettige werk- of winkelomgeving. Ook is er bewezen minder criminaliteit in een schoon pand. U kunt hiervoor een beroep doen op de professionals van Gjaltema in Grijpskerk. Wij werken in de gehele regio. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een op maat gemaakte offerte te kunnen uitbrengen. Zo kunt u een beroep op ons doen voor eenmalige schoonmaak of periodieke schoonmaak van de openbare ruimte.

Vraag direct meer informatie voor uw schoonmaakopdracht

Schakel nu een professioneel bedrijf in voor het schoonmaken van de openbare ruimte in Groningen. Wij bieden u alles wat nodig is om uw pand in optimale staat te houden. U kunt een offerte aanvragen door te bellen met telefoonnummer 0594 - 21 31 79. Wij zijn per e-mail bereikbaar via het adres info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl.  U kunt op uw bericht uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie verwachten. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema