Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Schoorsteen reparatie Friesland

Een schoorsteen moet goed worden onderhouden als deze wordt gebruikt voor het stoken van een houtkachel of allesbrander. De veiligheid is daarbij van groot belang, want een schoorsteenbrand is natuurlijk iets waar niemand op zit te wachten. Als er schade is ontstaan aan de schoorsteen, bij voorbeeld door storm of doordat er inderdaad een schoorsteenbrand heeft plaatsgevonden, dan wilt u vanzelfsprekend een bedrijf dat deze schade snel en vakkundig herstelt. Schoorsteenreparatie Friesland is dan het aangewezen bedrijf. Wij hebben de kennis en expertise in huis om deze reparatie goed uit te voeren.

Kies voor betrouwbare schoorsteen reparatie Friesland

Als u wilt dat de reparatie aan de schoorsteen goed en deskundig wordt uitgevoerd dan laat u de reparatie natuurlijk doen door een bedrijf dat hiermee al vele jaren ervaring heeft. Schoorstenen repareren kan niet iedereen en daarom gaat u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om schade aan de schoorsteen te herstellen. Schoorsteen reparatie Friesland is zo’n bedrijf. Gebaseerd op jarenlange ervaring en vakkennis kan iedere schoorsteen worden gerepareerd en weer veilig worden gebruikt.

Bel nu als uw schoorsteen is beschadigd

Bel ons bedrijf in Friesland nu meteen als uw schoorsteen is beschadigd. Lekkage of andere schade wordt door ons vakkundig en snel weer hersteld. U hoeft zelf het dak niet op om daar halsbrekende toeren uit te halen om een reparatie uit te voeren. Laat dit gewoon over aan de experts. Zij weten wat ze doen, het is voor ons dagelijks werk en dus zal de reparatie snel en soepel verlopen. Voorkom verdere schade en laat de schoorsteen tijdig repareren.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema