Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Schoorsteenherstel

Een houtkachel of open haard zorgt voor extra wooncomfort en is een sfeervolle toevoeging aan uw woonkamer. Goed onderhoud is belangrijk bij uw houtkachel of open haard. De rookuitstoot en het weer hebben namelijk invloed op de staat van uw schoorsteen van uw haard of kachel en kunnen hardnekkige aanslag veroorzaken. Tevens kunnen scheuren in de schoorsteen ontstaan door wisseling van kou en warmte. De rookuitstoot, weersomstandigheden of bijvoorbeeld slecht voegwerk kunnen redenen zijn voor het kiezen van schoorsteenherstel.

Grondig schoorsteenherstel voor een optimaal resultaat

GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. is gespecialiseerd in schoorsteenherstel waarbij eerst de vervuiling wordt verwijderd met behulp van speciale schoonmaakmethoden voor een schoon uiterlijk. Daarna wordt het voegwerk van de schoorsteen vervangen, beschadigd beton gerepareerd en kapot lood vervangen. Om de schoorsteen te beschermen wordt deze geïmpregneerd, zo is uw schoorsteen weer in een optimale conditie. Zo bent u weer jarenlang vrij van het onderhoud.

Wist u dat?

Wij ook bedrijfsruimtes verhuren en 90 vierkante meter kantoor beschikbaar hebben? De bedrijfsruimte is toegankelijk via een eigen overhead deur. Klik hier voor meer informatie of neem contact op via 0594-213179

impregneerbedrijf gjaltema