Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Schoorsteenherstel Groningen

GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. is al jarenlang een gevestigde naam wat betreft vochtbestrijding, herstelwerk en onderhoudswerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer in topconditie is. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en materialen van hoge kwaliteit. We werken oplossingsgericht en hebben voor elke situatie de juiste werkwijze. Wij doen kitwerk, repareren lekkages, renoveren balkons, doen aan betonreparatie en waar u naar op zoek bent: schoorsteenherstel.

Schoorsteenherstel

Woont u in Groningen en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw schoorsteen kan komen herstellen? Zoek niet verder dan GJALTEMA, want wij werken met de experts. Een open haard in uw woonkamer geeft sfeer en is heel gezellig in de winter, maar vergeet niet dat deze ook onderhoud benodigd. De staat van uw schoorsteen wordt aangetast door rookuitstoot en het weer en dit kan leiden tot aanslag en scheuren. Dit kunnen redenen zijn om een bedrijf in te schakelen die uw schoorsteen komt herstellen, zodat deze weer een tijdje mee kan. Bij GJALTEMA zijn we gespecialiseerd in schoorsteenherstel en werken we met speciale schoonmaakmiddelen om uw schoorsteen zo schoon mogelijk te maken, zodat u er daarna jaren niks aan hoeft te doen.

Vraag een offerte aan

Als u benieuwd bent hoeveel u kwijt bent aan het herstellen van uw schoorsteen, kunt u bij ons een offerte aanvragen via het formulier op de website. Voor andere informatie over ons of onze diensten kunt u bellen naar 0594 - 213179 of mailen naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Ons bedrijf ligt aan de Kievitsweg 17 in Grijpskerk.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema