Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Hulp bij stucwerkherstel in Groningen en omgeving

Heeft u schade aan het stucwerk in uw woning? Laat uw stucwerk in dat geval door ons professionals herstellen, om een verergering van de schade tegen te gaan. Schade aan het stucwerk kan als gevolg van verschillende redenen ontstaan zijn. Denk bijvoorbeeld aan vocht wat in het stucwerk getrokken is, reguliere slijtage door ouderdom, enzovoorts. Gjaltema Impregneerbedrijf helpt u de oorzaak van de schade aan uw stucwerk te achterhalen en direct voor passende herstelwerkzaamheden te zorgen. Zo lijkt uw stucwerk weer als nieuw! Heeft u onze hulp ook nodig voor stucwerkherstel in Groningen? 

Professioneel stucwerkherstel in Groningen 

Stucwerkherstel in Groningen gebeurt bij Gjaltema Impregneerbedrijf altijd met professionele hulpmiddelen. Op deze manier kunnen we u ervan verzekeren, dat het nieuw aangebracht stucwerk een lange tijd meegaat. Voordat we aan het aanbrengen van het nieuwe stucwerk beginnen, zullen we het versleten of beschadigde stucwerk verwijderen. Dit is noodzakelijk om bijvoorbeeld oneffenheden in de nieuwe laag tegen te kunnen gaan. Het aanbrengen van een nieuwe stuclaag zorgt er niet alleen voor dat uw ruimtes netter lijken. Ook zal dit een positieve invloed hebben op de waarde van uw woning. 

Meer informatie over stucwerkherstel in Groningen 

Bent u ook geïnteresseerd in het laten uitvoeren van stucwerkherstel in Groningen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen de mogelijkheden die we u kunnen bieden graag aan u voor. Dit maakt het makkelijker om tot weloverwogen keuzes te komen. Zoals eerder beschreven werd, helpen we u ook graag bij het achterhalen van de oorzaak van schade aan uw stucwerk. Mogelijk zal de bron van deze schade eerst aangepakt moeten worden, voordat aan het stucwerkherstel in Groningen wordt begonnen. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema