Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Betrouwbare verhuur van bedrijfsruimte in Westerkwartier

Voor de verhuur van bedrijfsruimte in het Westerkwartier bent u bij Gjaltema Impregneerbedrijf op de juiste plek. Wij verhuren circa 50 vierkante meter op de begane grond van een groter bedrijfspand. Het biedt u de mogelijkheid om vanuit huis een kantoor te betrekken of bijvoorbeeld voor een uitbreiding van uw huidige pand te kiezen! Naast de kantoorruimte die u bij ons huurt, bieden we voldoende parkeergelegenheid bij het bedrijfspand. Ideaal voor mensen die met de auto naar het werk komen. Daarbij kunnen ook bezoekers hun auto hier kwijt. 

Verhuur bedrijfsruimte in het Westerkwartier biedt voordelen

De verhuur van bedrijfsruimte in het Westerkwartier door Gjaltema Impregneerbedrijf maakt dat u van verschillende voordelen kunt profiteren. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het Westerkwartier zeer goed te bereiken is vanuit zowel de stad Groningen, als vanaf het Hogeland. Dit maakt deze locatie zeer geschikt voor medewerkers en klanten door de hele provincie. Daarbij is het relatief goedkoop om een kantoorruimte in het Westerkwartier te huren. Zeker wanneer u voor de door ons verhuurde bedrijfsruimte kiest! Tot slot is deze kantoorruimte onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw. Het biedt u de mogelijkheid om kennis te delen met andere huurders. 

Informatie over verhuur bedrijfsruimte in Westerkwartier 

Wilt u meer weten over onze verhuur van bedrijfsruimte in het Westerkwartier? Bent u benieuwd of het huren van deze ruimte voor u interessant kan zijn? Neem in beide gevallen contact met ons op. We vertellen u er graag meer over! Trek binnenkort ook in uw eigen bedrijfspand en profiteer van de mogelijkheid om uw bedrijf verder uit te breiden. Wanneer nodigt u uw eerste klanten in het kantoor uit? 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema